Ajankohtaista

Kuva: Maija Nurminen
Kuva: Maija Nurminen
Kuva: Marko Vertainen
Kuva: Marko Vertainen

Syyskauden aloitus

Samba Maracanãn syyskausi alkaa 16.8.2022 ja loppuu 13.12.2022.  Säännölliset viikkotunnit ovat tiistaisin, jonka lisäksi järjestämme satunnaisesti teematunteja torstaisin.


Sambapukunäyttely Lahden kaupunginkirjastossa 4.-31.10.2022

Sambakoulumme järjestää sambapukunäyttelyn Lahden kaupunginkirjaston pääaulan vitriineihin! Lahtelaiset sambistat ovat koonneet ihmeteltäväksi upeimpia ja loisteliaimpia pukujaan sekä runsaasti kuvia vuosien varrelta. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn ja ihailemaan kimallusta!

Keikkakalenteri

17.10 Asunnottomien yö, Lahti

15.10 Yksityistilaisuus, Lahti

3.10 Vanhusten viikko, Heinola

19.8 Lahen lava, Lahti

28.5 Lahden keskustan kesäkauden avajaiset, Lahti

6.5 Kahvila Odessan avajaiset, Lahti

Workshopit

ANNEN SAMBA WORKSHOP

23.10 klo 15-17 

Tämä kaksituntinen workshop on mainio tehopaketti sinulle joka haluat lisää varmuutta, sujuvuutta ja liikevalikoimaa omaan tanssiisi! Workshop käynnistyy tehokkaalla alkulämmittelyllä sekä hikisellä samba no pé -treenillä jolla saat sambaasi lisää räjähtävyyttä ja energiaa. Seuraavaksi siirrymme treenaamaan erilaisia sambassa paljon käytettäviä kikkailuja ja askelyhdistelmiä. Teemme runsaasti toistoja ja pyrimme löytämään askeliin flowta, sulavuutta ja tekemisen varmuutta. Lopuksi siirrymme harjoittelemaan improvisaatiota ja tanssimme vapaata tykittävien baterioiden tahdissa (levymusiikkiin). Pääset kehittämään omaa ilmaisua erilaisia rytmikuvioita ja monipuolisia breikkejä kuunnellen, tanssien ja hyödyntäen workshopissa opittuja asioita.
Tämä avoimen tason workshop on sopii parhaiten tanssijoille joilla on samban perusasiat jo hallussa ja samba no pé sujuu niin hitaaseen kuin nopeaankin tempoon, mutta mukaan voi toki tulla treenaamaan vähän vähemmälläkin kokemuksella jos intoa riittää! Workshopissa tanssitaan aluksi tossuissa ja sitten korkkareissa (plataformat). Voit kuitenkin tanssia koko workshopin myös lenkkareissa jos korkkaritanssi tuntuu vielä vaikealta. Muista myös vesipullo, sillä hiki tulee taatusti!


Hinta:
Jäsen 20€
Muut 30€


Maksut 19.10 mennessä
Lahden Samba Maracanã
FI68 1519 3006 1061 61
Viite 3311


Ilmoittautumiset 6.10 mennessä
maracanasamba@gmail.com


SAMBA DE RODA WORKSHOP

12.11 klo 13-16

Tervetuloa selättämään syksyn pimeys energisen samba de rodan avulla! Samba de roda on brasilialaisen samban perinteisin muoto ja sillä on vahvat afrikkalaiset juuret. Samba de roda on vahvasti yhteisöllinen juttu ja sitä harjoitetaan piirissä, joka on soiton, laulun, tanssin ja osallistujien välisen leikittelyn muodostama kokonaisuus.
Tällä kurssilla tutustumme samba de rodan askeleisiin erilaisten harjoitusten avulla, laulamme perinteisiä lauluja sekä perehdymme rytmimaailmaan taputtamalla ja soittamalla perusrytmejä esim. rummuilla ja tamburiineilla. Päätämme kurssin sambapiirillä, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi!
Opettajina kurssilla toimivat José Santos (Bom Cabelo) ja Marjaana Markkanen, jotka ovat perehtyneet samba de rodaan sekä moniin muihin afrobrasilialaisiin tansseihin ja rytmeihin useiden vuosien ajan.


Hinta
Jäsen 20€
Muut 30€


Sitovat ilmoittautumiset 5.11 mennessä
maracanasamba@gmail.com 
050 3028212


Maksut 7.11 mennessä
FI68 1519 3006 1061 61
Viite 3311

Tapahtumia jäsenille 

Tapahtumista tiedotetaan myöhemmin.